ASOSACIONI (IAA) - BASHKIA FIER - MTKRS (MINISTRIA KULTURES)               

                                                                           

                                                                                      2012

                                                                        

                                                                                 FIER / ALBANIA

                                                        

                                                      Festivali Ndėrkombėtar i Teatrit (aktrim)
                                                                            International Theatre Festival

 

 

 

   

 APOLLON /12

     
           

   Festivali Ndėrkombėtar i Teatrit (aktrim) "APOLLON"

 
    Cdo vere, vizitore te shumte vijne nga cdo vend per te shijuar lojen e vecante the te mbrekullueshme te aktorve ne kete festival internacional aktrimi.

Ejani dhe zbuloni ngjyrat, pasionin e drames dhe lojen e aktoreve ne kete festival.

Kete vit aktoret do sjellin te ju nje perzgjedhje te pjeseve me te mira.
Do deshironim te vinit!

 
           
                   
             
© 2011 Festivali Ndėrkombėtar i Teatrit  APOLLON/12
Powered by v2hd.com [x]